WiN BLOOM Sfeer Contact WiN BLOOM Home WiN BLOOM
 


Sinds 2013 draagt de kwekerij van Theo Nulkes de naam WiN BLOOM. Hierdoor hebben de kwaliteit bloemen een herkenbare afzender gekregen. Theo is kweker in hart en nieren. Na een fusie van twee kwekerijen om schaalvergroting te realiseren heeft Theo recent het bedrijf overgenomen.

Naast schaalvergroting is er binnen de kwekerij ook gekozen voor specialisatie. Door deze specialisatie is er volop aandacht voor productie- en verwerkingsfactoren die het vaasleven van de Alchemilla "Mollis" Robustica verlengen.

Sinds 2014 heeft WiN BLOOM zich ook gespecialiseerd in het leveren van de zware kwaliteit distels bekend onder de naam van Gebr. De Looff. Naast de bekende blauwe distels onder de naam Eryngium X ZA Donard VA - (2748) levert WiN BLOOM ook de witte distels
Eryngium – (7612 – White Green). Beide distels kenmerken zich door een de diep blauwe en de heldere witte kleur met daarnaast een goede en lange houdbaarheid. Nieuwe uitdagingen liggen in het uitbreiden van het bedrijf en een nog betere kwaliteit. Kwaliteit en houdbaarheid zijn sleutelwoorden in hun bedrijfsvoering. Door intensieve aandacht en gedrevenheid is WiN BLOOM in staat om kwalitatief lang houdbare bloemen te produceren.
 
WiN BLOOM | Pilarenlaan 75 | 2211 WS Noordwijkerhout | E info@winbloom.nl